Vino la «Mindcraft Academy by BRD»!

Vino la «Mindcraft Academy by BRD»!
 

Dacă îţi doreşti:

·         Să înţelegi ce înseamnă banking de la profesionişti în domeniu;

·         Să înveţi lucruri practice, cu aplicabilitate imediată atât în viaţa profesională, cât şi personală;

·         Să înţelegi ce înseamnă antreprenoriatul, dar şi intraprenoriatul în domeniul bancar;

·         Să explorezi posibilităţi de inovare într-o lume din ce în ce mai dinamică şi plină de tehnologie.

Atunci, «Mindcraft Academy by BRD» este programul în care te poţi înscrie. Poţi face parte din prima generaţie de alumni ai unei «academii alternative», care susţine studenţii pe parcursul lor personal şi profesional.

Cum? Prin mentorat oferit de experţii BRD în personal branding, orientare în carieră, comunicare eficientă, gândire creativă, analiză financiară, discipline bancare, antreprenoriat.

 

«Mindcraft Academy by BRD» îţi oferă acces la stagii de pregătire în cadrul BRD, ateliere de dezvoltare personală şi profesională în domeniul bancar, evenimente «open days», mentorat.

 

Te aşteptăm să te înscrii până pe 16 APRILIE 2017! Completează formularul de candidatură ataşat şi trimite-l pe adresa resurse.umane.cluj@brd.ro , alături de CV-ul tău.

 

În urma inscrierilor, participanții la program vor parcurge începând cu 26 aprilie un set de sesiuni cu o durată de 2 ore în cadrul BRD Tower Marasti – Bd.21 Decembrie 1989 nr.81-83 Cluj-Napoca.

Programul sesiunilor: în fiecare zi de miercuri 26 aprilie, 03 mai, 10 mai, 17 mai si 24 mai, toate începand cu ora 16:30.

 

Formular înscrere: https://goo.gl/forms/Aw6wkV9Ctf8Kkvss1