Tabara YourSELF

In aceasta vara, ne-am centrat pe emotii si pe managementul acestora si astfel ne-am implicat in Tabara de Vara YourSELF 2015. Impreuna, am descoperit prin joc ce simtim, cum simtim,  de unde vin emoțiile, cum le putem controla înainte ca ele să pună stăpânire pe noi si ce putem face astfel incat sa nu ne impiedice in dezvoltarea noastra personala si profesionala… Tabăra a fost destinată tinerilor între 18 şi 30 de ani.

Si pentru ca nu vrem neaparat sa ne credeti pe cuvant, va prezentam mai jos cateva fotografii si impresii ale celor care au participat in aceasta tabara. 🙂

Este greu să alegi să îți petreci puținul concediu pe care îl ai într-o tabără cu vreo 30 de oameni noi, unde să fii implicat in zeci de activităti care te scot din zona de confort. Dar nu regret nicio clipă decizia de a merge în vara lui 2015 în tabăra YourSELF. Asta pentru că am avut parte de peisaje minunate, de plimbări cu barca, jocuri distractive, momente de introspecție și de timp liber și, mai ales, am avut parte de oameni de la care am învățat multe. (Naomi)

Am trăit într-o “lume ideală”, am învățat, am legat noi prietenii, am încercat să culeg noi valori și m-am schimbat în bine! (Silvia)

Am învățat despre multe lucruri pe care poate nu le știam sau pe care nu le observam înainte, am ajuns să-mi dau seama că pot fi chiar responsabil în momente de panică și nu numai. Mi-a făcut mare plăcere să particip la taberele YourSELF, alături de mentori pe măsură, pe care n-ai cum să nu-i indrăgești. (Oti)

Pentru mine tabăra a fost un joc de curaj, în fiecare dintre situatiile pe care le-am întâlnit. De la conversații, împărtășiri, la mișcare și provocări fizice. Ma bucur din suflet că am ales să particip la tabără și că am putut să mă deschid față de cei de acolo. (Doris)

Daca ti-am starnit interesul si ai vrea sa participi si tu la o astfel de tabara, atunci ar fi bine sa nu iti programezi nimic in perioada: 7-12 februarie 2016, cand va avea loc urmatoarea editie a taberei.

Pentru mai multe detalii, ne poti scrie adresa de email: cariera@ubbcluj.ro. Te asteptam!

Etichetat cu: , , ,