Simulări de interviu

Chiar dacă ştim ce se întâmplă la un interviu de angajare, ne este dificil să anticipăm reacţiile pe care de multe ori le avem, ne este dificil să învăţăm controlul emoţional fără să îl exersăm. Sesiunile de simulări ne oferă oportunitatea unui cadru sigur şi, totodată, identic cu ceea ce se întâmplă la interviurile de angajare. Avem ocazia să interacţiunăm cu npersoane din domeniul recrutării de personal, să participăm la jocuri de rol şi să primim feedback de la specialişti cu privire la performanţa noastră în cadrul unui interviu simulat.

Cum?

Iniţial participi la o sesiune individuală pentru simularea interviului, sesiune care durează 30 minute. Într-o etapă următoare se fixează o sesiune de grup pentru a primi feedback general referitor la simulările de interviu derulate în săptămâna în curs. Apoi ai posibilitatea de a te înhscrie la consilieri individuale, unde să poţi beneficia de sprijin particularizat în dezvoltarea competeneţelor cheie.

Unde?

La sediul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri, str. Pandurilor nr. 7, (Parcul Iuliu Haţieganu), Clădirea Juventus, cam. 11.

Cine?

Activitatea este dedicată atât studenţilor, cât şi celor care au absolvit în ultimii 5 ani.

Inscrieri

Pentru a te înscrie la acest workship, trebuie să ne trimiţi un e-mail la adresa: cariera@ubbcluj.ro, cu subiectul: “Inscriere workshop – Simulare interviu “. În momentul în care se vor strânge suficient de mulţi studenţi interesaţi, te vom contacta pentru a stabili data, ora şi locul de desfăşurare al workshop-ului.