Echipa

Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri se bucură de o echipă cu expertiză dobândită în varii domenii. Aici ne poţi cunoaşte pe fiecare dintre noi. Orientarea în carieră şi medierea pe piaţa muncii intră în coordonarea a doi consilieri ce se ocupă de consilierea individuală şi de grup, activităţile de tip workshop, simulările de interviuri de angajare sau alte aspecte ce vizează pregătirea studenţilor pentru o carieră de succes.

Alina MIRON

Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, secţia Comunicare şi Relaţii Publice. În prezent, sunt expert în cadrul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri, unde lucrez din 2007.

De-a lungul timpului, am organizat diferite evenimente menite să familiarizeze studenţii şi alumnii UBB cu specificul pieţei forţei de muncă şi m-am ocupat de promovarea centrului în mediul online prin realizarea site-ului şi a platformei de recrutare UBBstudJobs. De asemenea, mă ocup şi de consilierea studenţilor în domeniul ego-marketing-ului.

Tel.: 0264-405300*, int. 5260
Email: alina.miron@ubbcluj.ro

Oana GHIMBULUȚ

11935027_593404874132040_5841313862749992906_nAm absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie. În prezent sunt consilier pentru orientare în carieră la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. Predau ca şi cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi desfăşor voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoţională pentru studenţi.

Munca alături de studenţi m-a atras încă din timpul facultăţii, iar activitatea de consiliere îmi oferă oportunitatea de a-i ajuta pe alţii să dezvolte competenţe specifice traseului profesional, şi, în acelaşi timp, îmi creează mie contextul de a mă dezvolta continuu, adaptându-mă nevoilor de carieră ale studenţilor.

Tel.: 0264-405300*, 6032
Email: oana.ghimbulut@ubbcluj.ro
Facebook: https://www.facebook.com/oana.ghimbulut 

Olga BERCEA

olga.berceaAbsolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie, sunt consilier pentru orientare în carieră în cadrul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. În cadrul centrului pregătesc şi susţin sesiuni de consiliere individuală şi de grup.

Pentru familiarizarea tinerilor cu ceea ce presupune traseul profesional pregătesc materiale de prezentare în limbaj uşor accesibil, astfel încât să ne fie tuturor mai uşor să înţelegem unde şi cum ne poate ajuta consilierea profesională. Alături de tineri descopăr atât provocări, cât şi strategii de a le depăşi.

Tel.: 0264-405300*, int. 6032
Email: olga.bercea@ubbcluj.ro

Claudia CRISAN

Sunt absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie și Psihopedagogie Specială. În prezent, sunt consilier orientare în carieră în cadrul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. De asemenea, sunt lector la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, secția Știinte ale Educației.

Email: claudiacrisan75@yahoo.com

Roxana VESCAN

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, continuând studiile cu programul masteral de Consiliere şi Intervenție Psihologică în Dezvoltarea Umană. Lucreză ca şi consilier la Centrul de Carieră, Alumni şi Relația cu Mediul de Afaceri. Aici susțin activități de consiliere individuala și de grup, workshop-uri și sesiuni de training pentru studenți. 

Activitatea cu studenții m-a atras încă din timpul facultății, astfel că în cadrul centrului ofer sprijin și echipei de voluntari care ne ajută în derularea proiectelor.

Tel.: 0264-405300*, 6032
Email: roxana.vescan@ubbcluj.ro
Facebook: https://www.facebook.com/roxana.vescan 

***

Echipa noastră de voluntari:

 

Paula MOLDOVAN

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, continuând studiile cu programul masteral de Consiliere şi Intervenție Psihologică în Dezvoltarea Umană. Îmi plac foarte mult tinerii, cred în potențialul lor de dezvoltare, iar acestea sunt motive suficiente pentru mine pentru a-mi dedica timpul liber activând ca voluntar în cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri, susținând activități de consiliere pentru studenții și absolvenții UBB.

 

Corina PETRUȚ

Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, iar în prezent îmi continui studiile urmând un program masteral în psihoterapie. Îmi place voluntariatul, îmi plac tinerii, ma dezvolt învățând alături de ei și pentru ei, motiv pentru care mă implic în dezvoltarea și implementarea sesiunilor de consiliere de carieră.

 

Maria MOGA

Sunt studentă în ultimul an la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri mă bucur să pot oferi asistență tinerilor care doresc să-și construiască o mapă de angajare atractivă, mă implic în workshop-urile pentru adolescenți și în activitățile de promovare și informare ale centrului.

 

Maria COȘUȚIU

Sunt studentă în ultimul an la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri îi sprijin pe tineri prin susținerea de workshop-uri tematice și pregătirea activităților de promovare și informare ale centrului.

 

Mariana DUMITRU

Sunt studentă în ultimul an la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri îmi place să creez materiale care să prezinte informația de specialitate pe înțelesul tuturor și pregătesc activități practice de învățare pentru studenți.

 

Alexandra ONEȚIU

Sunt studentă în ultimul an la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri îmi place să particip la activitățile de informare pentru tineri, ajutându-i să descopere importanța consilierii în dezvoltarea planurilor profesionale.

 

Andrada ALB

Sunt studentă în ultimul an la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri îmi place să pregătesc materiale pentru consiliere, să susțin activități practice pentru studenți și să mă implic în acțiunile de informare.

 

Vlad GULUȚĂ

Sunt student în ultimul an la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie. În cadrul Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri îmi place să particip la pregătirea și susținerea workshop-urilor tematice și să pregătesc materiale interesante pentru studenți ajutându-i să înțeleagă mai bine ce înseamnă traiectoria profesională.