Echipa

Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri se bucură de o echipă cu expertiză dobândită în varii domenii. Aici ne poţi cunoaşte pe fiecare dintre noi. Orientarea în carieră şi medierea pe piaţa muncii intră în coordonarea a doi consilieri ce se ocupă de consilierea individuală şi de grup, activităţile de tip workshop, simulările de interviuri de angajare sau alte aspecte ce vizează pregătirea studenţilor pentru o carieră de succes.

Alina MIRON

12065817_10205258336719845_2865049219530661690_nAm absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, secţia Comunicare şi Relaţii Publice. În prezent, sunt expert în cadrul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri, unde lucrez din 2007.

De-a lungul timpului, am organizat diferite evenimente menite să familiarizeze studenţii şi alumnii UBB cu specificul pieţei forţei de muncă şi m-am ocupat de promovarea centrului în mediul online prin realizarea site-ului şi a platformei de recrutare UBBstudJobs. De asemenea, mă ocup şi de consilierea studenţilor în domeniul ego-marketing-ului.

Tel.: 0264-405300*, int. 5260
Email: alina.miron@ubbcluj.ro

Oana GHIMBULUȚ

11935027_593404874132040_5841313862749992906_nAm absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie. În prezent sunt consilier pentru orientare în carieră la Centrul de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. Predau ca şi cadru didactic asociat la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi desfăşor voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoţională pentru studenţi.

Munca alături de studenţi m-a atras încă din timpul facultăţii, iar activitatea de consiliere îmi oferă oportunitatea de a-i ajuta pe alţii să dezvolte competenţe specifice traseului profesional, şi, în acelaşi timp, îmi creează mie contextul de a mă dezvolta continuu, adaptându-mă nevoilor de carieră ale studenţilor.

 Tel.: 0264-405300*, 6032
Email: oana.ghimbulut@ubbcluj.ro
Facebook: https://www.facebook.com/oana.ghimbulut

Olga BERCEA

olga.berceaAbsolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie, sunt consilier pentru orientare în carieră în cadrul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. În cadrul centrului pregătesc şi susţin sesiuni de consiliere individuală şi de grup.

Pentru familiarizarea tinerilor cu ceea ce presupune traseul profesional pregătesc materiale de prezentare în limbaj uşor accesibil, astfel încât să ne fie tuturor mai uşor să înţelegem unde şi cum ne poate ajuta consilierea profesională. Alături de tineri descopăr atât provocări, cât şi strategii de la depăşi.

Tel.: 0264-405300*, int. 6032
Email: olga.bercea@ubbcluj.ro

Claudia CRISAN

Sunt absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, secţia Psihologie și Psihopedagogie Specială. În prezent, sunt consilier orientare în carieră în cadrul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri. De asemenea, sunt lector la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, secția Știinte ale Educației.

Email: claudiacrisan75@yahoo.com

***

Echipa noastră de voluntari:

Bogdan GLAVAN

bogdan_glavanAbsolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, în prezent studiez în cadrul Programului masteral de Consiliere și intervenții psihologice în dezvoltarea umană. Rolul meu în cadrul Centrului de Carieră, Alumni şi Relația cu Mediul de Afaceri este de a oferi suport studenților aflați în căutarea vocației lor, atât prin intermediul sesiunilor de consiliere individuală, cât şi în cadrul workshop-urilor sau a training-urilor.

Cred în potențialul tinerilor şi asta m-a făcut ca, de-a lungul timpului să mă implic în activități şi proiecte ce urmăresc dezvoltarea abilităților de autoreglare a motivației academice, dezvoltarea abilităților antreprenoriale și dobândirea de strategii eficiente de învățare.

Email: glavan.bogdan@ubbcluj.ro

Daniela IUSCO

daniela_iuscoAm absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educației, secția Psihologie. În prezent sunt recruiter în cadrul unei companii de consultanta în resurse umane şi desfășor activități de voluntariat în programe de dezvoltare socio-emoțională pentru studenți.

Mă regăsesc în munca cu studenții și împreună căutăm să dezvoltăm atât competente ce le pot fi de folos pe parcursul experienței profesionale cât și oportunități profesionale în piața forței de muncă.

Email: iusco.daniela@gmail.com

Bianca BIOSA

bianca_biosaAm absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie. În prezent desfășor activități de voluntariat în domeniul consilierii și orientării profesionale și sunt, în același timp, trainer în cadrul unei companii de consultanță organizațională, poziție care îmi oferă ocazia să colaborez cu organizații având domenii de expertiză variate. Aceasta experiență m-a ajutat să îmi creez o imagine realistă cu privire la nevoile pieței de muncă.

Conștientizând importanța identificării domeniului de interes pentru fiecare tânăr student sau absolvent, îmi proiectez întâlnirile de consiliere astfel încât să putem corela  aptitudinile personale ale acestuia  cu nevoile existente pe piața muncii.

Email: bianca.biosa@ubbcluj.ro

Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, trimite-ne un e-mail la adresa: cariera@ubbcluj.ro, în care să ne spui câteva rânduri despre tine și cum vezi tu modalitatea în care te-ai putea implica în activitățile noastre.

Te așteptăm cu drag!