“Cauti, dar nu gasesti?

“Cauti, dar nu gasesti? E mai usor sa cauti un job, decat sa-l gasesti!

OTaC+-+Image.1

Incerci sa identifici noi oportunitati profesionale, sa gasesti un internship sau un job, dar nu reusesti?

Centrul de Cariera, Alumni si Relatia cu Mediul de Afaceri colaboreaza cu Entrypark, in cadrul unei cercetari privind metodele de cautare online a informatiilor legate de angajatori si locuri de munca disponibile.

Participa si tu!

  • completeaza un chestionar prin care sa ne spui cum folosesti platformele de cautare onlince, pentru a-ti gasi un job (aplicatii pe telefon, retele de social media, site-uri specializate) – odata ce ai completat chestionarul, noi iti vom sugera cum sa iti imbunatatesti aplicarile, astfel incat sa iti maximizezi sansele de succes – vei afla mai multe despre cum poti identifica angajatorii potriviti si traseul de cariera optim pentru tine
  • ca si participant, poti castiga o excursie la Stockholm, un ceas Apple sau unul dintre celelalte premii grozave pe care le-am pregatit pentru tine!

Incepe azi sa iti dezvolti cariera! Urmeaza link-ul de mai jos pentru a completa chestionarul: http://survey.potentialpark.com/s3/sbcareertest

Cercetarile realizate de Potentialpark sunt utilizate de angajatori si institutii academice din intreaga lume. Potentialpark colaboreaza cu peste 800 de institutii educationale, pentru a sprijini universitati, studenti si absolventi.

Etichetat cu: