Dezvoltare profesională prin joc

Multe competenţe se dezvoltă prin jocuri, dacă acestea sunt coordonate de specialişti şi dacă se încheie prin sesiuni constructive de debriefing. Îţi propunem o zi dedicată jocurilor ce te pot ajuta să descoperi mai multe despre tine ca potenţial angajat, despre tine ca membru al unei echipe sau despre valorile tale de muncă.

Cum?

O dată pe lună dedicăm o după-masă jocurilor de tip boardgames pentru a învăţa mai multe despre noi ca persoane active în propriul proces de dezvoltare profesională. Activitatea se desfăşoară în grupe a căte 5-8 persoane.

Unde?

La sediul Centrului de Carieră, Alumni şi Relaţia cu Mediul de Afaceri, str. Pandurilor nr. 7, (Parcul Iuliu Haţieganu), Clădirea Juventus, cam. 11.

Cine?

Activitatea este dedicată atât studenţilor, cât şi celor care au absolvit în ultimii 5 ani.

Inscrieri

Pentru a te înscrie la acest workship, trebuie să ne trimiţi un e-mail la adresa: cariera@ubbcluj.ro, cu subiectul: “Inscriere workshop – Dezvoltare profesionala prin joc “. În momentul în care se vor strânge suficient de mulţi studenţi interesaţi, te vom contacta pentru a stabili data, ora şi locul de desfăşurare al workshop-ului.